Colaboraciones Científicas Internacionales

Teagasc (Irlanda)
Dr. Laura G. Gómez-Mascaraque /Mark Fenelon

Nofima (Noruega)
Dr. Simon Ballance / Dr. Svein Halvor Knutsen

University of Hohenheim (Alemania)
Dr. Daniel Fenrich

Royal Institute of Technology (KTH, Suecia)
Dr. Francisco Vilaplana

Universidad Técnica Hamburg-Harburg (Alemania)
Dr. Pavel Gurikov

Universidad de Tucuman (Argentina)
Dr. María Inés Isla

Universidad de la Concepción (Chile)
Dr. Jonathan Raul Carrasco

Pontificia Universidad Católica (Chile)
Dr. Mario Aranda

National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (CSIR-NIIST)
Dr. P Nisha

University of Torino (UNITO, Italia)
Dr. Giorgio Roberto Merlo

Universidad Autónoma de Querétaro (UAQ, México)
Dra. Sandra Mendoza

Australian National Science and Technology Organisation (ANSTO, Australia)
Dr. Elliot Gilbert

Chalmers University (Suecia)
Dr. Anna Ström

Research Institute of Food Science & Technology (RIFST, Iran)
Dr. Behrouz Ghorani

University of Aveiro (UA, Portugal)
Dr. Idalina Gonçalves

Universite Bourgogne
Dr. Frédéric Debeaufort

Universidade Católica Portuguesa
Dr. Maria Poças

University of Zagreb
Dr. Kata Galic